WONING-, UTILITEIT- EN CASCOBOUW

Het aanbrengen van kitvoegen en kitnaden is het onmisbare sluitstuk van ieder nieuwbouw project. Wij doen dit daarom ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid, want zonder correcte voegafdichting ben je nergens. Wij weten dat aan het einde van een project de tijdsdruk hoog is. Everseal biedt de flexibiliteit en daadkracht die daarbij geboden is, zonder het eindresultaat uit het oog te verliezen.

Afkitten woningbouw

Wij kitten keukens af met de grootste precisie. We maken ook badkamers en wc’s waterdicht en plaatsen kitten rondom aansluitingen in sanitaire ruimten. Daarnaast brengen we beloopbare voegen aan tussen galerij- en balkonplaten en alle verder voorkomende bouwkundige afdichtingen. 

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om brandwerende voegen en brandwerend purschuim te plaatsen, want brandveiligheid is iets wat wij te allen tijde ter harte nemen. Everseal plaatst ook aansluitvoegen rondom kozijnen en brengt steen- en glaswol aan ten behoeve van gevelisolatie.

Afkitten utiliteitsbouw

Naast de diensten die wij aanbieden in de woningbouw vereist de utiliteitsbouw nog een extra pakket aan eisen. Met name aan gevelisolatie worden hoge eisen gesteld. Wij streven naar nauw contact met de opdrachtgever, architect, ingenieursbureau en aannemer. Daarnaast brengen we ook EPN-tape aan om utiliteitsbouw wind-, water-, lucht- en geluiddicht te krijgen.

Afkitten prefab- en cascobouw

Tegenwoordig wordt steeds meer gebouwd met prefab elementen. Ook hier geldt de voegafdichting van deze prefab componenten als sluitstuk van het bouwproces. Het geluids- en tochtdicht maken is een essentieel puzzelstuk in dit proces. Everseal biedt diverse afdichtingsfolies en schuimbanden die duurzaam en breed toepasbaar zijn.