Project | Waterside II in Rotterdam Oud-IJsselmonde

Ontdek het project Waterside II aan de Maas! Dit project bestaat uit 124 woningen met comfort en duurzaamheid als kenmerken. Daarnaast biedt het een adembenemend panoramisch uitzicht over de Maas en een prachtige binnentuin.

Waterside II ligt op een strategische locatie, naast de Van Brienenoordbrug, waardoor je snel in het bruisende centrum van Rotterdam bent. Met de fiets of de watertaxi kun je gemakkelijk de stad verkennen, terwijl bushalte IJsselmondsehoofd voor de deur een directe verbinding biedt naar de Kralingse Zoom.

Everseal is trots om bij te dragen aan dit prachtige project, waarbij we verantwoordelijk zijn voor alle afdichtingen, zoals de galerijvoegen, galerijdorpels en balkonkozijndorpels met Saba MS Floor. Ook hebben we het kitwerk in de wc en badkamer verzorgd.

Met Staton Bouw B.V. als opdrachtgever streven we naar een perfecte afwerking en een duurzame woonomgeving voor alle bewoners van Waterside II.