Everseal werkt mee aan het bijzondere project De Hendrik in Rotterdam!

Op het prachtige Noordereiland, met een adembenemend uitzicht op de bekende Koningshavenbrug ‘De Hef’, ondergaat een oud kantoorpand een transformatie naar 102 moderne appartementen. Maar dat is niet alles – we behouden de rijke geschiedenis van het pand!

Dit karakteristieke gebouw, oorspronkelijk gebouwd in 1893 als Stoomkoffiepelmolen en pakhuis, heeft verschillende functies gekend, waaronder als kantoorgebouw en de thuisbasis van de Rotterdamse krant ‘De havenloods’. De bombardementen in 1940 hebben het pand gespaard, en nu is het tijd om het een nieuw hoofdstuk te geven.

Bij Everseal dragen wij ons steentje bij aan dit bijzondere project. In opdracht van Van Wijnen kitten we met trots de vensterbanken met Saba Wetseal Trijs en de kozijnomtrek met Sababuild 450 wit, om ervoor te zorgen dat de nieuwe woningen niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en waterdicht.

We zijn enthousiast over deze samenwerking en kunnen niet wachten om het resultaat te zien! Blijf ons volgen voor meer updates.