Trots op ons werk in Berkel en Rodenrijs!

Trots op ons werk in Berkel en Rodenrijs!

Wij hebben weer een nieuw project om met jullie te delen! ? Voor het centrumplan in Berkel en Rodenrijs werken wij samen met aannemer ABB Bouwgroep.

Bij Everseal zijn wij verantwoordelijk voor het kitten van de badkamers en toiletten met Saba Wetseal. Daarnaast maken we gebruik van Saba 650 voor prefab aansluitingen. Ook de galerijen en voordeur dorpels worden door ons behandeld met Saba MS Floor.

Wij zijn ontzettend trots op ons team en de hoogwaardige afwerking die we realiseren in dit project. Samen met Abb Bouw werken we hard om een prachtig resultaat neer te zetten waar we allemaal trots op kunnen zijn!

Blijf op de hoogte voor meer updates en ontdek andere projecten waar Everseal aan heeft bijgedragen!